14-10-2017 — Het strijkkwartet van Meneer Sax

We gaan marcheren als een echte fanfare! Dat klinkt feestelijk, maar hoe klinkt het als de fanfare moe is, en geen zin meer heeft om door de straat te marcheren? Of als er een meisje uit de fanfare een liefdesbrief krijgt en de anderen jaloers zijn? In Het strijkkwartet van Meneer Sax speelt een fanfare op het pleintje waar Meneer Sax woont. Wie dat is, merken Johannes, Dineke, Paulina en Simone pas als de deur van zijn geheimzinnige huisje eindelijk open gaat. Het sprankelende Ebonit Saxofoonkwartet maakt er een meeslepende optocht van met veel humor. Met muziek van o.a. Ligeti, Ravel, Bach en Rossini.

Deze voorstelling is een productie van Oorkaan en geschikt voor iedereen die ouder is dan 6 jaar.

Simone Müller          sopraansaxofoon

Dineke Nauta             altsaxofoon

Johannes Pfeuffer     tenorsaxofoon

Paulina Kulesza          baritonsaxofoon

Jochem Stavenuiter   regie