Prijs voor Jong Talent 2018 in de muziek

//Prijs voor Jong Talent 2018 in de muziek

Prijs voor Jong Talent 2018 in de muziek

12-04-2018 — Prijs voor Jong Talent 2018 in de muziek

Een legaat stelt Kunst aan de Dijk Kortenhoef in staat om ieder jaar een jonge talentvolle musicus of beeldend kunstenaar aan te moedigen en te ondersteunen. Naast een geldbedrag mag het winnende talent een concert geven in het Oude Kerkje in Kortenhoef of krijgt een expositie in Museum Hilversum. Conservatoria en kunstacademies in Nederland worden uitgenodigd om een student voor te dragen. Het talent woont in Nederland en studeert ofwel dit jaar af, of is vorig jaar afgestudeerd. De student kan afkomstig zijn van zowel de bachelor- als van de masteropleiding. In mei van het voorafgaande jaar buigt een jury zich over de voordrachten. Zij kiest de winnaar die naar haar mening van belang wordt voor de hedendaagse Nederlandse muziek- of kunstwereld. En dat blijft een spannend vooruitzicht. Via onze nieuwsbrief, facebookpagina en twitteraccount kunt u het selectieproces volgen.

2017-06-25T20:45:46+00:00