04-02-2021 — Piano en cello recital: Ramon van Engelenhoven en Benedict Kloeckner

Donderdag 4 februari 2021 | 17-18 en 20-21 uur

Piano en cello recital: Ramon van Engelenhoven en Benedict Kloeckner

Pianist Ramon van Engelenhoven (1995) sloot in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam af met het hoogst haalbare cijfer. Al op jonge leeftijd won hij prijzen op concoursen, waaronder de eerste prijs bij het Internationaal Steinway Pianoconcours in 2012 en de eerste prijs bij het Prinses Christina Concours in 2013. Hij stond al op vele grote nationale en internationale podia.

Cellist Benedict Kloeckner is een hoog aangeschreven en gewaardeerd vertegenwoordiger van de nieuwe generatie cellisten. Hij treedt wereldwijd op met gerenommeerde orkesten als het German Radio Philharmonic Orchestra, het Royal Philharmonic Orchestra en het Mozarteum Orchestra uit Salzburg. Hij is een graag geziene musicus bij Kunst aan de Dijk.

Ze spelen werken van Debussy, Shostakovitch, Yun en Franck.

Dutch Classical Talent
Photo: Marco Borggreve

KOOP KAARTEN