23-03-2023 — Inui, Varvaresos en Tissen

23 maart 2023|20:15 uur

Een onweerstaanbare combinatie, het duo van violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos. Nadat zij in 2012 hun eerste gezamenlijke optreden hadden beëindigd, was het voor hen meteen duidelijk dat dit niet een samenwerking van tijdelijke aard zou zijn: zozeer voelen zij elkaar aan, zo zijn zij één tijdens hun concerten, iets wat tot achterin de zaal zicht- en hoorbaar is. Als duo zijn zij regelmatig te beluisteren in toonaangevende zalen in vele Europese landen, waaronder ook de Benelux.

Dit jaar keren zij terug naar het Oude Kerkje, in een bijzondere samenwerking met actrice en schrijfster Chiara Tissen. Als actrice speelde ze bij vele gesubsidieerde gezelschappen als het Nationale Toneel, Het Vervolg en Het Toneel Speelt en ook in vrije producties als ‘De heksen’ van Roald Dahl en ‘De Gravin van Parma’ van Sandor Márai. Daarnaast speelde ze gastrollen in diverse televisieseries en werd ze twee keer genomineerd voor een musical award.