Donateurs

zonder donateurs, sponsors en vrienden geen hoogwaardig cultureel aanbod in Kortenhoef

/Donateurs
Donateurs2018-11-27T22:13:10+00:00

Donateurs maken topkwaliteit en talent mogelijk

Als donateur helpt u Kunst aan de Dijk om een hoogwaardig cultureel aanbod in Kortenhoef in stand te houden. Donateurs ontvangen drie weken voor ieder evenement een digitale flyer met extra informatie, daarnaast krijgen donateurs korting op de toegangsprijs van al onze evenementen. De bijdrage is jaarlijks en bedraagt minimaal € 35,- per persoon maar € 50,- of meer wordt zeer op prijs gesteld.

Club van 100

Donateurs die € 100 per persoon per jaar doneren in combinatie met een abonement, behoren tot onze gewaardeerde Club van 100. Voor hen is ieder concert een mooie stoel gereserveerd met daarop een comfortabel kussen.

Een donateurschap als geschenk! 


Verras een dierbare met het donateurschap van Kunst aan de Dijk Kortenhoef. U kunt het aanvragen via het contactformulier en wij zorgen dat uw dierbare de donateurkaart mooi verpakt ontvangt.

U kunt op twee manieren gemakkelijk en veilig betalen. Via IDEAL of via een bank overschrijving. Maak hieronder uw keuze.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw donateurkaart aan u toegezonden per post. Wij danken u hartelijk en wensen u een mooi cultureel seizoen bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef.

Ja! Ik word/blijf donateur en ik betaal via iDEAL

Ja! ik word/blijf donateur

Ja! Ik word/blijf donateur en ik betaal via een bank overschrijving

""
1
Aanmelden als donateur
Voornaam
no-icon
Achternaam
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Straatnaam en huisnummer
no-icon
Postcode
no-icon
Woonplaats
no-icon

Hoe betalen? U kunt het bedrag behorende bij uw keuze overmaken naar rekening NL61 ABNA 043 47 96 530 t.n.v. Kunst aan de Dijk Kortenhoef o.v.v. donateurschap 2018-2019. Uw donateurpas(sen) worden u per post toegestuurd

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Sponsors

Dankzij de bijdragen van een aantal vaste sponsors kan Kunst aan de Dijk Kortenhoef ieder jaar weer talenten uitnodigen en topkwaliteit leveren. Kunst aan de Dijk Kortenhoef dankt de Gemeente Wijdemeren, Hof Hoorneman Bankiers, Fonds voor de Podiumkunsten en de Vrienden van Kunst aan de Dijk voor hun bijdragen.

wijdemerenpodiumkunstenbankiers

Wilt u uw (zakelijke) gasten verrassen met de schoonheid van kunst?

Kiest u dan voor het sponsorprogramma van Kunst aan de Dijk Kortenhoef.

Via deze link vindt u meer informatie Sponsor flyer geheel

Vrienden van Kunst aan de Dijk Kortenhoef
sponsors-logos-vriendenvanKadd

Een aantal particulieren en bedrijven levert een bijzondere bijdrage aan het programma van Kunst aan de Dijk. Dit zijn de Vrienden van Kunst aan de Dijk. Zij dragen jaarlijks € 500,- bij of maken afspraken in natura.

Wijnkoperij en Slijterij De Meenthof, ‘s-Gravelandse Apotheek, Brasserie Geesje en diverse andere bedrijven en particulieren die liever anoniem blijven. Wilt u ook Vriend worden? Meldt u zich aan bij info@kunstaandedijk.nl