Donateurs

zonder donateurs, sponsors en vrienden geen hoogwaardig cultureel aanbod in Kortenhoef

/Donateurs
Donateurs 2017-09-30T11:12:48+00:00

Donateurs maken topkwaliteit en talent mogelijk

Als donateur helpt u Kunst aan de Dijk om een hoogwaardig cultureel aanbod in Kortenhoef in stand te houden. Donateurs ontvangen drie weken voor ieder evenement een digitale flyer met extra informatie, daarnaast krijgen donateurs korting op de toegangsprijs van al onze evenementen. De bijdrage is jaarlijks en bedraagt minimaal € 35,- per persoon maar € 50,- of meer wordt zeer op prijs gesteld.

Club van 100

Donateurs die € 100,- per jaar doneren, worden uitgenodigd op de exclusieve Meet & Greet bij de opening van ieder seizoen. Informeel borrelen en van gedachten wisselen over een cultureel hoogwaardig aanbod in onze regio.

Een donateurschap als geschenk! 

Verras een dierbare met het donateurschap van Kunst aan de Dijk Kortenhoef. U kunt het aanvragen via het contactformulier en wij zorgen dat uw dierbare de donateurskaart mooi verpakt ontvangt.

U kunt op twee manieren gemakkelijk en veilig betalen. Via IDEAL of via een bank overschrijving. Maak hieronder uw keuze.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw donateurskaart aan u toegezonden per post. Wij danken u hartelijk en wensen u een mooi cultureel seizoen bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef.

Ja! Ik word/blijf donateur en ik betaal via iDEAL

Ja! ik word/blijf donateur

Ja! Ik word/blijf donateur en ik betaal via een bank overschrijving

""
1
Aanmelden als donateur
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Hoe betalen?U kunt het bedrag behorende bij uw keuze overmaken naar rekening
NL61 ABNA 043 47 96 530 t.n.v. Kunst aan de Dijk Kortenhoef o.v.v. donateurschap 2016-2017.Uw donateurspas(sen) worden u per post toegestuurd
Previous
Next

Sponsors

Dankzij de bijdragen van een aantal vaste sponsors kan Kunst aan de Dijk Kortenhoef ieder jaar weer talenten uitnodigen en topkwaliteit leveren. Kunst aan de Dijk Kortenhoef dankt de Gemeente Wijdemeren, Hof Hoorneman Bankiers, Fonds voor de Podiumkunsten, Elise Mathilde Fonds, Zabawas, Hinderrust Fonds, Thurkow Fonds, M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, Koeleman Accountants en de Vrienden van Kunst aan de Dijk voor hun bijdragen.

wijdemerenpodiumkunstenbankierskoelemanHinderrust_logo_6-180x180logo

zabawasRGBelise_mathilde_fondskopie

Vrienden van Kunst aan de Dijk Kortenhoef
sponsors-logos-vriendenvanKadd

Een aantal particulieren en bedrijven levert een bijzondere bijdrage aan het programma van Kunst aan de Dijk. Dit zijn de Vrienden van Kunst aan de Dijk. Zij dragen jaarlijks € 500,- bij of maken afspraken in natura.

Wijnkoperij en Slijterij De Meenthof, ‘s-Gravelandse Apotheek, Boekhandel Libris Voorhoeve, Brasserie Geesje, Staalbankiers Utrecht en diverse andere bedrijven en particulieren die liever anoniem blijven. Wilt u ook Vriend worden? Meldt u zich aan bij info@kunstaandedijk.nl