Welkom bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef

De start van de verkoop voor seizoen 2020-2021 start binnenkort

Koop hier uw kaarten

Prijzen voor het seizoen 2019-2020

concerten* € 24
kinderconcert (volwassenen) € 12
(kinderen) €   4
literatuur/toneel € 21
tentoonstelling € 6,50
abonnement € 135
Club van 100 € 235
Extra: Geert Mak € 19,50

→ ABONNEMENTHOUDERS Let op! avond met Geert Mak: Deze literaire avond valt buiten het abonnement seizoen 2019-2020.

→ DONATEURS Let op! avond met Geert Mak:  Als u als donateur een kaartje heeft gekocht, ligt het kaartje klaar bij de ingang van de Stalpaertkerk.

U kunt snel en veilig kaarten kopen via internet. Klik op het concert of voorstelling van uw keuze. Het wijst zich vanzelf. Betalen verloopt via iDeal. U krijgt een bevestigingsmail met een QR-code. Die kunt u uitprinten of op uw Android smartphone laten zien bij de zaaldeur. U hoeft dus niet meer langs de kassa.

* Eventueel zijn wij genoodzaakt een andere prijs te berekenen voor een specifiek concert.

Praktische informatie

Aanvang concerten, toneel en literaire avond: 20:15 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur. Het Oude Kerkje is ongeplaceerd

Een glas wijn of ander drankje is bij de prijs inbegrepen. Het programma is onder voorbehoud.

COVID-19

Vanwege COVID-19 heeft Kunst aan de Dijk Kortenhoef vanaf maart 2020 het programma helaas moeten afgelasten/uitstellen. Dat is een enorme teleurstelling voor zowel het publiek als ook voor de musici en alle overige medewerkenden. Op dit moment zijn onze programmeurs druk bezig om aan het 39e seizoen van Kunst aan de Dijk Kortenhoef zowel inhoudelijk als in de uitvoering invulling te geven.

Het publiek van Kunst aan de Dijk heeft hartverwarmend gereageerd op de vraag af te zien van het (direct) terug vragen van het aankoopbedrag. Slechts voor enkele verkochte kaarten is het geld teruggevraagd. Mede hierdoor hebben we gedupeerde musici en overige medewerkenden enigszins financieel kunnen compenseren. Onze hartelijke dank daarvoor.

Uw aangeschafte kaarten blijven geldig op de uitgestelde datum. Indien u compensatie wilt, kunt u kiezen voor een donatie (de stichting heeft de culturele ANBI status) of restitutie van het aankoopbedrag. Stuurt u in dat geval graag een e-mail aan info@kunstaandedijk.nl

Details over abonnementen ontvangt u binnenkort via een e-mail.

We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief (schrijft u zich als u die wenst te ontvangen) en via de website.

Pas goed op elkaar en geniet zoveel mogelijk van wat er wel is.

Brasserie Geesjebrasserie-geesje serveert een Kunst aan de Dijk menu van twee gangen inclusief een glas wijn voor € 29,50 per persoon. Reserveren: 035 – 6561022 eten@brasseriegeesje.nl

Abonnementen seizoen 2019-2020

Dit seizoen organiseert Kunst aan de Dijk Kortenhoef zes concerten, een kinderconcert, een literaire avond  en een tentoonstelling. Een abonnement levert een flinke korting op. De prijs voor één abonnement bedraagt € 135,-.

U kunt op twee manieren gemakkelijk en veilig betalen. Via iDEAL of via een bank overschrijving. Maak hieronder uw keuze.

Zodra uw betaling door Kunst aan de Dijk Kortenhoef ontvangen is, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Wilt u iemand verrassen met een abonnement als geschenk? Stuur uw bericht via het contactformulier en wij maken het mooi verpakt in orde.

Ik bestel een abonnement en betaal met iDEAL

Bestel uw abonnement online

Ik bestel een abonnement en betaal via een bank overschrijving

""
1
Kunst aan de Dijk Kortenhoef abonnement

Hoe betalen? U kunt het bedrag behorende bij uw keuze overmaken naar rekening
NL61 ABNA 043 47 96 530 t.n.v. Kunst aan de Dijk Kortenhoef o.v.v. abonnement(en) 2019-2020. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right