Welkom bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef

De kaartverkoop voor seizoen 2020-2021 is gestart

Koop hier uw kaarten

Prijzen voor het seizoen 2020-2021

concerten en literatuur*€ 20
kinderconcert(volwassenen) € 12
(kinderen) € 4
tentoonstelling€ 6,50
abonnement€ 135
Club van 100€ 235

* Eventueel zijn wij genoodzaakt een andere prijs te berekenen voor een specifiek concert.

U kunt snel en veilig kaarten kopen via internet. Klik op het concert of voorstelling van uw keuze. Het wijst zich vanzelf. Betalen verloopt via iDeal. U krijgt een bevestigingsmail die u kunt uitprinten of op uw smartphone kunt laten zien bij de zaaldeur. Vanwege de COVID-19 maatregelen is er vooralsnog geen kaartverkoop aan de kassa of bij Slijterij de Meenthof mogelijk.

Praktische informatie

Aanvang:

  • vroege voorstelling: 17:00**
  • late voorstelling: 20:00 uur

De kerk is open vanaf 16:30 voor de vroege voorstelling en vanaf 19:30 voor de late voorstelling. U zult door ons naar uw plaatsen begeleid worden.

** Het programma is onder voorbehoud. Wanneer de regels het toelaten zullen wij de programmering aanpassen naar één voorstelling per avond.

Online brochure

Dit jaar ontvangt u van ons geen gedrukte brochure. U kunt de brochure hier wel downloaden en eventueel printen

COVID-19

Vanwege de COVID-19 maatregelen is het aantal kaarten per voorstelling beperkt en gemaximeerd in overeenstemming met de regels die op dat moment gelden.

Het bestuur van de Stichting Kunst aan de Dijk heeft vastgesteld dat het Oude Kerkje plaats biedt aan maximaal 60 bezoekers indien 1,5 meter afstand wordt gehouden. Personen uit één huishouden kunnen bij elkaar zitten. Zolang deze beperking geldt zullen wij de voorstellingen tweemaal uitvoeren. Uitzonderingen zijn het familieconcert en de literaire avond met Joris Luyendijk.

De programmering is, zeker gezien de beperkende maatregelen, onder voorbehoud. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Via deze website en middels onze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen. Ons Corona protocol vindt u hier

Brasserie Geesje, tegenover Het Oude Kerkje, serveert een Kunst aan de Dijk menu van twee gangen inclusief een glas wijn voor € 29,50 per persoon.

Reserveren: 035 – 6561022 of via eten@brasseriegeesje.nl

Abonnementen seizoen 2020-2021 – nu te bestellen

Dit seizoen organiseert Kunst aan de Dijk Kortenhoef zeven concerten, een kinderconcert, een literaire avond en een tentoonstelling. Een abonnement levert een flinke korting op. De prijs voor één abonnement bedraagt € 135,-. U kunt ook lid worden van onze Club van 100; een abonnement in combinatie met een donatie. Zie hiervoor Donateurs.

U kunt op twee manieren gemakkelijk en veilig betalen. Via iDEAL of via een bank overschrijving. Maak hieronder uw keuze.

Zodra uw betaling door Kunst aan de Dijk Kortenhoef ontvangen is, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Wilt u iemand verrassen met een abonnement als geschenk? Stuur uw bericht via het contactformulier en wij maken het mooi verpakt in orde.

Ik bestel een abonnement en betaal met iDEAL

Bestel uw abonnement online

Ik bestel een abonnement en betaal via een bank overschrijving

""
1
Kunst aan de Dijk Kortenhoef abonnement

Hoe betalen? U kunt het bedrag behorende bij uw keuze overmaken naar rekening
NL61 ABNA 043 47 96 530 t.n.v. Kunst aan de Dijk Kortenhoef o.v.v. abonnement(en) 2019-2020. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right