Welkom bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef

De kaartverkoop voor seizoen 2020-2021 is gestart

Koop hier uw kaarten

Prijzen voor het seizoen 2020-2021

concerten en literatuur*€ 20
kinderconcert(volwassenen) € 12
(kinderen) € 4
tentoonstelling€ 6,50

* Eventueel zijn wij genoodzaakt een andere prijs te berekenen voor een specifiek concert.

U kunt snel en veilig kaarten kopen via internet. Klik op het concert of voorstelling van uw keuze. Het wijst zich vanzelf. Betalen verloopt via iDeal. U krijgt een bevestigingsmail die u kunt uitprinten of op uw smartphone kunt laten zien bij de zaaldeur. Vanwege de COVID-19 maatregelen is er vooralsnog geen kaartverkoop aan de kassa of bij Slijterij de Meenthof mogelijk.

Praktische informatie

Aanvang:

  • vroege voorstelling: 17:00**
  • late voorstelling: 20:00 uur

De kerk is open vanaf 16:30 voor de vroege voorstelling en vanaf 19:30 voor de late voorstelling. U zult door ons naar uw plaatsen begeleid worden.

** Het programma is onder voorbehoud. Wanneer de regels het toelaten zullen wij de programmering aanpassen naar één voorstelling per avond.

Online brochure

Dit jaar ontvangt u van ons geen gedrukte brochure. U kunt de brochure hier wel downloaden en eventueel printen

COVID-19

Vanwege de COVID-19 maatregelen is het aantal kaarten per voorstelling beperkt en gemaximeerd in overeenstemming met de regels die op dat moment gelden.

Het bestuur van de Stichting Kunst aan de Dijk heeft vastgesteld dat het Oude Kerkje plaats biedt aan maximaal 60 bezoekers indien 1,5 meter afstand wordt gehouden. Personen uit één huishouden kunnen bij elkaar zitten. Zolang deze beperking geldt zullen wij de voorstellingen tweemaal uitvoeren. Uitzonderingen zijn het familieconcert en de literaire avond met Joris Luyendijk.

De programmering is, zeker gezien de beperkende maatregelen, onder voorbehoud. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Via deze website en middels onze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen. Ons Corona protocol vindt u hier

Brasserie Geesje, tegenover Het Oude Kerkje, serveert een Kunst aan de Dijk menu van twee gangen inclusief een glas wijn voor € 29,50 per persoon.

Reserveren: 035 – 6561022 of via eten@brasseriegeesje.nl