Welkom bij Kunst aan de Dijk Kortenhoef

De kaartverkoop is gestart

Koop hier uw kaarten

Prijzen voor het seizoen 2021-2022

concerten en literatuur*€ 20
familieconcert(volwassenen) € 12
(kinderen) € 4
tentoonstelling

Abonnement

€ 6,50

€ 135,-

* Eventueel zijn wij genoodzaakt een andere prijs te berekenen voor een specifiek concert.

U kunt uw kaarten kopen via internet. Klik op het concert of voorstelling van uw keuze. Het wijst zich vanzelf. Betalen verloopt via iDeal. U krijgt een bevestigingsmail die u kunt uitprinten of op uw smartphone kunt laten zien bij de zaaldeur.

Praktische informatie

Aanvang voorstelling: 20:15 uur

De kerk is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling open. U zult door ons naar uw plaatsen begeleid worden.

** Het programma is onder voorbehoud. Indien er corona-maatregelen van kracht zijn waardoor wij ons bezoekersaantal sterk moeten beperken gaan we naar twee voorstellingen per avond, om 17:00 uur en om 20:00 uur.

Coronamaatregelen

In navolging van de momenteel geldende RIVM-richtlijnen vragen wij onze bezoekers bij aankomst een coronatoegangsbewijs te tonen.

Uw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs kunt u in de CoronaCheck-app omzetten in een QR-code. hebt u geen smartphone? Dan kunt u via CoronaCheck.nl een papieren toegangsbewijs printen met daarop de QR-code.

De digitale of papieren QR-code wordt bij de ingang van het theater door ons gescand en vergeleken met de gegevens op uw legitimatiebewijs. Vergeet dus niet om uw rijbewijs, paspoort of ID-kaart mee te nemen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs is te vinden op de site van de Rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Brasserie Geesje, tegenover Het Oude Kerkje, serveert een Kunst aan de Dijk menu van twee gangen inclusief een glas wijn voor € 29,50 per persoon.

Reserveren: 035 – 6561022 of via eten@brasseriegeesje.nl